De 35.000m2 grote graanadvertentie die de Partij voor de Dieren had laten inzaaien in Nieuw Vennep is door onbekenden met een chemisch middel vernield. Jan Ham, de agrariër die de advertentie inzaaide met een precisie zaaimachine, ontdekte vandaag dat er een chemische stof gespoten is rond de letters in het graanveld. Volgens Ham moet dat in het afgelopen weekend gebeurd zijn en begint het middel nu zijn uitwerking te krijgen.

Zowel Ham als de Partij voor de Dieren hebben aangifte gedaan bij de politie van de vernieling.

Lieke Keller, directeur van het partijbureau: “Het is echt ongekend dat er mensen zijn die kennelijk de duurzaamheidsboodschap van de Partij voor de Dieren niet kunnen verdragen. Het is kenmerkend dat voor de vernieling chemische middelen zijn ingezet.”

Keller kan niet inschatten wat de gevolgen zullen zijn van de vernieling voor de aanmelding bij de het Guiness Book of Records. De boodschap was namelijk de grootste politieke uiting ter wereld.

 
Nieuwsflits
Geweldig nieuws voor de nertsen!

Vandaag heeft de rechter uitspraak gedaan in het hoger beroep dat de Staat heeft aangespannen tegen de nertsenfokkers. Tot grote opluchting van alle dierenliefhebbers hebben de zes miljoen nertsen in Nederland gewonnen!

Lees meer...
Twitter
Zoeken